Honungsros

Honungsros

tisdag 9 mars 2010

Festtider är jobbtider!!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något i bloggen.
Mmm, jobben börjar hopa sej! Har fått in en rad beställningar på klänningar som ska sys. Det är studentbal så småningom och dessutom är det bröllopstider verkar det som. Roligt, absolut!
Fina tyger har jag fått hit också, tyger som är inköpta i främmande land, väldigt vackra. Jag kommer att ha lite ångest när jag ska sätta saxen i dom, då gäller det att hålla tungan rätt i mun....
Resultatet kommer förhoppningsvis att kunna ses här så småningom, ja, inte av min ångest utan av mitt arbete, om det nu är nån skillnad.
Nog är det typiskt mej att ha femtioelva olika projekt igång samtidigt. Lite problematiskt att få allt färdigt... Men men, nu måste jag prioritera. Sonens stickade tröja får vänta en stund nu, det ska ju ändå bli vår snart så den får bli till nästa vinter, eller??? Och så ligger det en halvfärdig vante i stickkorgen och en ännu mer halvfärdig socka och det får ligga kvar så länge, i syrummet ligger det en blus till mej som påbörjades innan jul, den kanske kan få bli klar nu när jag sätter röd tråd i maskinerna igen... Vi får se hur det blir. Jag återkommer när jag fått näsan ovanför ytan ;o)

6 kommentarer:

 1. Jag väntar spänt på att få se dina klänningar :-) Och ni ska vänta på post! ;-)

  SvaraRadera
 2. Blir när det är färdigt och använt. Man vill ju inte avslöja dom innan ;) Alltid kul med post (om det inte är räkningar förstås), såg i din blogg att du skulle skicka nåt hit...

  SvaraRadera
 3. Vad jag önskar att jag kunde sy..:-/ Jag älskar att pyssla med allt möjligt men sy är inte min starka sida...och min definitivt svagaste sida i det fallet är att jag är en sådan expert på att påbörja ett tiotal olika projekt och så blir ingenting avslutat. Nu skulle jag behöva din hjälp. Kom just på att jag behöver prova lite kläder inför resan och testade den enda långklänningen som ska med. Åtminstone 20 cm för lång och 7 dagar kvar till resan...! Eländes elände.

  SvaraRadera
 4. Studentklänning, jotack. Här letas det klänning så man blir nipprig, vi har en blivande student i huset. Hade vi bott närmare varann hade jag definitivt skickat äldsta bonusdottern till dig för balklännings-tillfixande :o)

  SvaraRadera
 5. Preciiis! Det är det där eviga bytandet av kulör på tråden som är orsaken till att symaskinssömnad och jag inte är helt på god fot med varandra. En lösning skulle vara att sy allt, precis allt, med samma färg på tyget, men hu så tråkigt det skulle bli i längden ...

  Glöm inte bort att ta bilder av de blivande storverken! Vi väntar med spänning :o)

  SvaraRadera
 6. Stjärnkraft: Det finns nån slags transparent tråd, det kanske skulle va nåt...

  Mollamaja: Hoppas att det ordnade sig med din klänning trots att inte jag fanns i närheten. Fick du hjälp av Fru Venus?

  Koola Viola: Det är väl ett roligt bekymmer med studenten eller!?

  SvaraRadera