Honungsros

Honungsros

måndag 22 februari 2010

Hej och välkommen hit!Ja här börjas det ett nytt kapitel för mig. Bloggare minsann. Jag har en läromästare här hemma som har bloggat ganska länge och nu är det min tur att starta. Läromästaren det är min make som har en blogg som mestadels handlar om hönsgården här hemma. Våra hönor lever ju ett rätt intressant liv som ni kan ta del av på mannens blogg Höns o blommor.
Min blogg kommer definitivt inte att handla så mycket om hönsen :)
Som jag har skrivit i rutan om mig själv så handlar mitt liv rätt mycket om att sy. Det är festklänningar, balklänningar till studentbaler, brudklänningar mm. Fantastiskt roligt att kunna åstadkomma dessa skapelser. Jag är lika lycklig varje gång någon av mina kunder säger: "Åh, det blev precis som jag hade tänkt mig". Hmm, det låter ju som att jag aldrig gör några missar... det gör jag, fast det brukar gå att rätta till ;)
Eftersom jag har ett annat förvärvsarbete som jag trivs så väldigt bra med så har jag en mycket bra mix i mitt liv.
Från det ena till det andra.. vilken vinter vi har. Så här mycket snö har jag inte varit med om att vi haft sedan jag bodde uppe i Lappland på 70-talet. Men det är väldigt vackert. Titta bara på bilderna jag tog idag här hemma.
Ha en skön vinter!

7 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat kära hustru.
  Visst ligger det mycket sanning bakom uttrycket;
  "Även en blind höna hittar ett korn:-))"

  SvaraRadera
 2. Tack för hjälpen gubben min. Det där med blind höna kommenterar jag inte ;)

  SvaraRadera
 3. Fin sida bästa-svärmor! Prickigt är inne i vår, trendslav där=) Jag är inte blind, men tål inte korn, hur gör jag då?!=) Vi cs, KRAM!

  SvaraRadera
 4. Välkommen till bloggvärlden!
  *vinkar hej*

  SvaraRadera
 5. Emelie Lagerqvist27 februari 2010 17:57

  Hej Christina! Jag ville bara säga GRATTIS på födelsedagen! Jag vet inte hur mycket du fyller, men det brukar väl spela mindre roll.
  Vi har också ätit soppa idag... fast förmodligen en annan sort. Inget pulver. Och stekt vitlöksbröd i mycket fett. När jag fyller som du får jag väl också äta pulversoppa ;-)

  Ha en bra helg! Kram! Emelie

  SvaraRadera
 6. Det ser helt underbart ut hos dig, tänker på bilden :-) Som ett litet tomteland. Visst tänker man på när man var liten :-)

  SvaraRadera
 7. P.S, glömde förresten gratta dig på din födelsedag, kom inte åt datorn igår ;-)

  SvaraRadera