Honungsros

Honungsros

torsdag 25 februari 2010

Tur att det går att sticka när man tittar på TV!


Jag har snart tittat på TV så mycket att det räcker för några månader. Vanligtvis är det inte TV-n som används mest i det här huset... möjligen tittar jag kanske på nyheterna kl 22 :)
Men när det är OS måste man ju bara följa dom blågula. Och en hel del medaljer har det ju faktiskt blivit och några till kan det bli. Kul :)
OS-mössan då?! Jo jag tycker den är snygg. Sonen önskade sej en sån och det har faktiskt blivit en till honom nu i veckan. Desssutom är det ju som sagt bra att stickning och virkning funkar vid TV-n.
Idag snöar det igen här. Jobbigt värre att köra bil hem från jobbet i tätt snöfall 4,5 mil. Längtar efter vår nu men fattar inte vart all snön ska ta vägen...

2 kommentarer:

  1. Hej Annamon! Kul att du hittade min blogg. Det var en mysig blogg du har själv :-) Lycka till nu med pulverdieten, jag kommer att heja på dig.

    SvaraRadera
  2. Grattis! Till födelsedag (?) och blogg. Jag är ganska ny bloggare själv (sen jan 09) och det blir som ett behov att delge sitt alter ego vad man sysslar med och funderar på. Härligt! det roligaste är alla mysiga kompisar man får inom olika områden.
    Välkommen och på återhörande förhoppningsvis/Eva

    SvaraRadera