Honungsros

Honungsros

söndag 28 februari 2010

Tulpaner till vårlängtande


Som min käre make skvallrade om i sin blogg så var det min födelsedag igår. Hänsynsfullt nog talade han inte om min ålder och det var ju ett fint drag. Man ska ju inte tala om en kvinnas ålder eller hur ;)
Dagen började fint med kaffe på sängen och hade det varit i mitt tidigare liv så hade det ju varit macka och kanske en kaka eller nåt sånt men nu blev det bara kaffe...
Maken var och hämtade yngste sonen och när de kom hit hade de med sig den största födelsedagspresent jag någonsin fått.
Sedan kom min svärmor hit på kaffe på förmiddagen. Snäll som jag är bakade jag en chokladkaka till dom att festa på. "Äter du ingenting?" säger min rara svärmor. Nej svarar jag sanningsenligt och då som den förstående svärmor hon är säger hon inget mer om det. Skönt. Hon vet ju att jag faktiskt inte ätit kakor på flera veckor nu.
Jag fick så vackra tulpaner av henne. Se på bilden bara, är det inte tur att man kan ha tulpaner inne nu när man längtar så till våren.
Presenten ja, det var en sak som jag har önskat mig länge men maken tyckte att "det kan man inte ge i födelsedagspresent, det är taskigt".
Tycker inte jag - eftersom det var vad jag önskade mig.
Ett led i min hälsosträvan...
En träningscykel.
Det var ett motionspass bara att få ihop alla delarna men nu står den vid fönstret och lyser. Jodå, jag har redan testat den, även sonen och maken har testat den förstås.
Nu är det bara att fortsätta på den inslagna banan, för att få koll på vikt o blodtryck o leder. Jag känner mig väldigt motiverad :)

5 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott!!!

  Kul att hitta hit och det tack vare din härligt roliga man!!! Jag får mig alltid ett gott skratt när jag läser hans blogg!

  Kul att du också börjat blogga!!
  Jag tittar in igen!!!
  /Eva

  SvaraRadera
 2. Det bådar gott det här, din blogg ser redan intressant ut Det ska bli spännande att se dina balklänningar mm som du syr

  SvaraRadera
 3. Trevligt att få några följeslagare här på bloggen. Vi får väl se hur pass "rolig" min blogg blir, jag kanske inte har samma sprudlande fantasi som Göran :)
  När det gäller mina klänningar så går det bra att gå in på hemsidan och titta i bildgalleriet.

  SvaraRadera
 4. Jag har ingenting emot att tala om min ålder, man däremot min vikt, DET är förbjudet område ;-)

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Vad duktig du är som inte äter kakor, inte ens på födelsedagen?! Är inte så mycket för kakor men har problem att låta bli chipsskålen på fredagkvällar som barnen promt ska ha :-/

  Härligt med träningscykel! Själv gick jag och köpte en riktig cykel för att jag hoppas på börja cykla en del av vägen till jobbet... tänkte kombinera träning och resväg.

  Må så gott!

  SvaraRadera